Deze groepstraining is de ultieme vorm van Functional Fitness. Cardio, coördinatie, balans, snelheid, kracht, power, flexibiliteit en nauwkeurigheid worden gecombineerd in een uitdagende WOD (‘Workout of the Day’).  
 
Wegens het succes van de afgelopen pilotperiode en op verzoek van de leden wordt ons lesaanbod per 4 september uitgebreid. Zo komen er op de woensdagochtend en in de avonduren extra reguliere lessen bij. Dinsdag en donderdag van 20:00-21:00 en woensdag van 09:00-10:00
Omdat we iedereen willen laten kennismaken met onze Functional Fitness mogelijkheden hebben we nog andere specifieke trainingen op het rooster toegevoegd:
 
Techniektraining 
In deze training kun je onder begeleiding van een instructeur gericht diverse skills oefenen die nodig zijn voor tijdens de ‘reguliere WOD’ lessen. Hier wordt nog sterker de focus gelegd op houding en techniek die je tijdens de workout kan toepassen.
Deze lessen worden gegeven op dinsdag en donderdag van 19:00-20:00 uur
 
50+ lessen 
De intensiteit, bewegingen en herhalingen worden zodanig aangepast dat iedereen kan deelnemen op zijn eigen niveau. De focus zal liggen op trainen van mobiliteit en stabiliteit.  
Deze Workout of the Day wordt gegeven op woensdagochtend van 09.30-10.30 uur.
 
Kidslessen
Op een speelse manier worden oefeningen gedaan op basis van lichaamsgewicht (geen gewichten) met een stukje cardio erbij. De groeps- en funfactor zal tijdens deze training centaal staan. 
Deze les is speciaal voor kids op woensdagmiddag 16:00-17:00.
 
De lessen zijn toegankelijke voor maximaal 10 personen waarbij er dus veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Inschrijven voor deze les kan bij de balie/receptie*. 
* Inschrijven kan per 1 les per dag maximaal 1 week van te voren. Vanwege de beperkte ruimte is het noodzakelijk om bij afwezigheid tijdig af te melden. Bij meerdere ‘no shows’ zonder opgave van reden is het de Leyens team genoodzaakt om maatregelen te nemen.  

 

Lestijden:

Maandag 18:00
Maandag 19:00
Dinsdag 19:00 (techniek)
Dinsdag 20:00
Woensdag 09:30
Woensdag 10:30 (fit 50+)
Woensdag 16:00 (kids)
Woensdag 18:00
Woensdag 19:00
Donderdag 19:00 (techniek)
Donderdag 20:00
Zondag 09:30
Zondag 10:30
   
   

 

Diegene die de afkoop hebben gedaan kunnen direct beginnen.

Voor iedereen met een Garantie lidmaatschap (incl. Milon): dit valt in uw lidmaatschap!
Diegene die een normaal lidmaatschap hebben mogen de hele zomer (tot 1 september) gratis mee trainen en hebben dan de volgende 2 opties:

  • 1)Afkopen  (actie geldig tot 1 oktober)
  • 2)Garantie Lidmaatschap afnemen van 49 euro per maand (en dus ook incl. Milon, en alle Trampoline fitness groeplessen)

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze balie/receptie of bij één van onze trainers.

   

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden