Bericht geplaats op: 19-01-2015
De Leyens Fitness- & Racketclub helpt u uw persoonlijke doelen te bereiken. Afvallen, afslanken, sterker of fitter worden? Wat uw doel ook is, wij helpen u deze te bereiken!
 
> Bent u nieuw bij De Leyens? Maak kennis met een gratis proefles
> 45 groepslessen per week (klik hier voor het lesrooster)
> Ruime vernieuwde Fitnesszaal
> Gecertificeerde trainers/coaches
> 4 squash banen
> Fysiotherapie voor alle blessures en klachten
> Brasserie voor een lekker drankje en een hapje
 
Met begeleiding of zelfstandig
De Leyens Fitness- & Racketclub is de gezelligste sportschool in Zoetermeer met doorlopende begeleiding. Gestructureerd trainen? Bij De Leyens wordt u intensief begeleid via trainingsschema’s op maat. Liever zelfstandig aan de slag? Onze instructeurs staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met een de fysiopraktijk van Fysiopratice.
 
Groepslessen
Als aanvulling op de fitnesstraining kun je bij De Leyens ook meedoen aan meer dan 40 groepslesactiviteiten per week. Je traint in groepsverband en onder begeleiding van een enthousiaste instructeur op muziek. 
 
Ontspanning
Ook om te ontspannen biedt de club volop mogelijkheden. In de gezellige brasserie  is het goed vertoeven na alle inspanningen. U kunt hier genieten van een lekker drankje, een stevige kop koffie of een lekkere hapje. Bovendien kan ieder lid gratis gebruik maken van de sauna's, zowel in de dames- als in de herenkleedkamer. 
Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden